Over HorecArt

HorecArt bestaat uit een team van louter vakmensen met allemaal hun eigen unieke ervaring op het gebied van decorbouw en decoratiewerk. Door onze expertise op het gebied van ontwerptrajecten en uitvoering kunt u bij ons terecht voor betrouwbaar advies over uw horecaprojecten. Van het bouwen van een bar, leveren van uw nieuwe meubilair tot turnkey projecten: HorecArt zet uw wensen om in stijlvol, ambachtelijk vakwerk.

Onderscheidende concepten

Ruimte is het sleutelwoord binnen onze ontwerpen. Geef ons een kale, betonnen ruimte en twee maanden later draait u de sleutel om naar een warm en volstrekt authentiek ogend interieur. Een omgeving waarin we alle mogelijkheden die de ruimte ons bood hebben benut. Dit alles binnen de reikwijdte van uw budget, rekening houdend met al uw specifieke wensen en dus altijd in samenspraak met u. Bij het bedenken van een ontwerp houden we er van om bestaande onderdelen uit het oude interieur terug te laten keren. Een volledig vernieuwd interieur betekent immers niet dat een bestaand fraai plafond, ornamenten of glas-in-lood-ramen niet meer te hergebruiken zijn.

Nieuwerwets ambachtschap

HorecArt houdt ervan om bij de bouw van een nieuw interieur te experimenteren met technieken, wat unieke resultaten oplevert. Traditionele bouwtechnieken combineren met de nieuwste schildermogelijkheden, bijvoorbeeld. Of we gebruiken materialen op een manier waarvoor ze eigenlijk niet bedoeld zijn. Wie zegt dat spuitbeton enkel geschikt is voor de bouw van aquaducten? In een speelsere omgeving maak je er de mooiste rotsblokken mee, zoals bijvoorbeeld toegepast bij kartbaan De Vries in Heerenveen. Waar mogelijk recyclen we gebruikte materialen als sloophout en oud ijzer, om daar weer iets heel nieuws uit te smeden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de experimenten staan volledig in dienst van uw nieuwe, herkenbare interieur, waarin uw gasten zich snel thuis zullen voelen.

Creativiteit

Originele ideeën kunnen opborrelen vanuit diverse bronnen. Binnen het team van HorecArt komt een opwelling van niet te stuiten creativiteit vaak juist voort uit de allerkleinste details in uw huidige interieur. De structuur of vormen van bestaande steensoorten of hout in het pand kunnen al de basis vormen voor een fris en fonkelnieuw interieur. De donkerste kleur bruin die al ergens in uw bestaande interieur verstopt zit, kan de ogen openen richting een geheel nieuw kleurenpalet. Bestaande ornamenten kunnen de solide basis zijn voor iets geheel nieuws.